24sata - Cafe 24

Što Rita obeća, to i ispuni. Opet stiže...

Rita Ora

-

Hrvatska je toliko prekrasna da jedva čekam ponovno nastupiti, izjavila je Rita Ora (28) nakon nastupa u Poreču prošle godine.

Britanska pjevačica albanskih korijena 30. kolovoza nastupit će u Zadru u dvorani “Krešimir Ćosić” i promovirat­i novi album “Phoenix”. Prošlog ljeta je u srpnju nastupila na Rise Up festivalu u Poreču.

- To je bio najbolji nastup ikad u mojem životu, hvala svima na rasprodano­m koncertu i svakako ću se vratiti ovamo - napisala je oduševljen­a britanska pjevačica na Instagramu. Iako je na Twitteru napisala da se nalazi “usred ničega” kad je stigla u Poreč, nastupom je oduševila pet tisuća obožavatel­ja.

Na zadarskom Višnjiku će osim Rite Ore kao predizvođa­čice nastupiti Franka Batelić i Domenica, koje će zabavljati publiku prije dolaska svjetske dive. Rita Ora nedavno je izdala spot za pjesmu “New Look”, a njezini hitovi poput “Let You Love Me”, “Anywhere”, “Your Song” te brojne druge osvojili su vrhove međunarodn­ih top ljestvica. U sklopu aktualne turneje punila je dvorane brojnih svjetskih metropola, od Londona, Milana, Pariza, a uskoro je na redu i Zadar.

I dok joj u karijeri planovi idu kao po špagi, u ljubavnom životu i nije baš tako. U ožujku ove godine pjevačicu je ostavila zvijezda Marvelova “Spidermana” Andrew Garfield (35). Glumac je navodno odlučio prekinuti vezu jer je trebao više vremena za sebe.

 ??  ?? Ora je nedavno izbacila album ‘Phoenix’, čije će pjesme pjevati na koncertu u Zadru
Ora je nedavno izbacila album ‘Phoenix’, čije će pjesme pjevati na koncertu u Zadru

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia