24sata - Cafe 24

Larry King je kralj razvoda: Imao je čak sedam supruga

Voditelj je najdulje izdržao u braku sa zadnjom ženom

-

Televizijs­ki i radijski voditelj Larry King (85) razvodi se od sedme supruge, glumice Shawn Southwick (59), s kojom je u braku bio 22 godine.

Kako tvrde strani mediji, ovo uopće nije iznenađenj­e. Iako je par dugo skupa, njihovi bliski prijatelji pretpostav­ljali su da će to toga doći. Larry je jedno vrijeme bio bolestan i bojao se za svoj život, a Shawn je u to vrijeme bila uz njega. To se, naravno, od supruge i očekivalo. Međutim, navodno ga je prevarila 2016. godine i Larry je to saznao. - Shvatio je da već dulje nije sretan. Svađali su se stalno, ali je Larry htio zaštititi djecu. Već deset godina su zapravo razdvojeni. Čak spavaju u odvojenim sobama - rekao je Larryjev prijatelj. Supruga ga je možda prevarila, ali nije ni on bio nevinašce, nego pravi vražićak. Ženio se osam puta, a imao je sedam supruga. Naime, pred fatalnom Alene Akins kleknuo je čak dvaput. Prvi put su u braku bili od 1961. do 1963., a u međuvremen­u se uspio i oženiti i rastaviti jer je shvatio da ne može bez Alene. Očito je smatrao da će drugi put biti bolje, ali i tad su svega tri godine proveli u braku. Dakako, između brakova je imao i ozbiljne cure koje su postajale i zaručnice, ali shvatio je da to ipak nije “to”, pa bi brzo raskinuo odnose. Zavodniku Kingu najdulje je trajao brak sa zadnjom ženom Shawn Southwick s kojom se vjenčao 1997. godine. Imaju dva sina, Chancea (20) i Cannona (19). Sredinom kolovoza odvjetnik je potvrdio da je Larry predao papire za razvod, a fanovi tvrde kako mu ovo neće biti i posljednji brak. - Poznavajuć­i njega, sigurno je već pronašao neku novu, pa je zato ‘otkantao’ Shawn. On uvijek ima neku sa strane, iako je sad stariji - bio je jedan od komentara obožavatel­ja, dok su drugi napali Larryjevu dosadašnju suprugu.

- Ma može te biti sram, na svim javnim nastupima ti je davao pažnju, i to veću nego si zaslužila. A sad kad je ostario ćeš ga odbaciti. Šteta što on tebe nije puno prije.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia