24sata - Cafe 24

Sve bivše ljubavi pozvao sam na skupnu večeru

Zvijezda ‘Fazilet’ na društvenim mrežama šali se da je kupio Ferrari i bivšima poručuje da mu jako nedostaju

- Piše: TATJANA PACEK

Ljubav prema Hazan sve mu je teže skrivati. Kad njegova voljena nestane, Jagiz izgubi kontrolu. Gubi hladnokrvn­ost i pitanje je trenutka kad će bratu reći što osjeća za njegovu djevojku. Baš takav, hladan a istodobno emotivan, Çaglar Ertugrul (31) osvojio je gledatelje. Glumac, kao i njegov brat Sinan, iz serije “Fazilet i njezine kćeri”, kojega glumi Alp Navruz (29), toliko su popularni u Turskoj da svaki dan primaju bračne ponude. Momci ne mogu šetati Istanbulom da ih djevojke ne zaustavlja­ju i uz selfieje i autograme nude vezu, žele ih odvesti kući te upoznati s ocem i braćom.

- Zato sam promijenio broj. Prije sam stavio nekoga u spam da me više ne može nazvati. Dao sam broj prevelikom broju ljudi. Dosadilo mi je da me zove tko poželi, umjesto onih koje ja želim, da nazovu. I ti ljudi uopće ne budu kratki. Čini mi se sebičnim da me tako svojataju - rekao je Çaglar. Ipak, glumac se zbog goleme slave u Turskoj odrekao načina na koji je prije živio.

voziti javnim prijevozom, šetati Istanbulom, ne mogu ni na ručak ili večeru gdje poželim jer ne želim da me slikaju bez mog pristanka i onda to objavljuju gdje se sjete - rekao je glumac.

Zbog njegovih izrazito plavih očiju i prodornog pogleda na meti je obožavatel­jica iz Turske,

- Prestao sam se

ali i drugih zemalja. Glumac se smatra “običnim” dečkom, kaže da ne voli kompliment­e, bude mu neugodno kad mu netko kaže da je zgodan. I tad odgovori da na tome čestitaju njegovim roditeljim­a. Njegovo srce osvojila je kostimogra­fkinja serije, Kayla Manukyan. Çaglar se šali dok priča kako ga je osvojila skidajući ga. Lijepa suradnica, ističe, žena je po njegovoj mjeri.

– Volim inteligent­ne žene, ali mora znati i upravljati inteligenc­ijom. Naravno, mora biti i lijepa. Impresioni­raju me oči, pogledi. I žena koja ima samopouzda­nja mi je privlačna - rekao je Çaglar.

O ljubavi, a posebice o braku, glumac nerado priča. Na spomen vjenčanog prstena kaže tek da je uvijek za ljubav i poštovanje. Tradiciona­lan je muškarac, koji razlikuje seks od vođenja ljubavi.

- Bez emocija je

to nešto drugo. Zadovoljav­anje seksualnog nagona, recimo - kaže.

Na setu je jako nježan i pazi da se u ljubavnim scenama njegova partnerica ne osjeća posramljen­o. Smatra da je škakljive scene ženama teže snimati. - Razmišljam o tome kako se moja kolegica osjeća. Uglavnom pokušavam olakšati situaciju šalama. Naše društvo ima i dvoličnu stranu. Kad se muškarac ljubi, u redu je, ali za ženu je to problem - rekao je glumac i dodao da nije od onih koji će biti nevjeran.

Ne skriva da je kao klinac školarac, ali i prvih godina studija, bio jako ljubomoran. Sad je te emocije obuzdao.

 ??  ??
 ??  ?? Fazilet i njezine kćeri unijele su nemir u bogatu obitelj Egemen
Fazilet i njezine kćeri unijele su nemir u bogatu obitelj Egemen

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia