24sata - Cafe 24

Televizijs­ka kuća snima emisiju o radu tima instituta Jeffersoni­an ian

-

a PONEDJELJA­K Tijeloo je pronađeno u laborato-laboratori­ju s miševima prestižnog­tižnog Sveučilišt­a Lynwo-Lynwood, a djelomično su gaga izjeli laboratori­jski štakori. Jeffersoni­anovov je tim uzbuđen što je u Lynwoodovu laboratori­ju,toriju, unatoč okolnosti-okolnostim­a, jer je u tim prostorija­mastorijam­a došlo do nekih od najvećih otkrića u medicini.

UTORAK Pijani studentent otkrije mrtvo tijelo nakvašeno u kiselinii u svježe iskopanoj jami u šumi. No ubojica jee još na tom području jer prijavljuj­e ubojstvovo pozivom na broj 911 te onesvijest­i studenta udarivši ga lopatom. SRIJEDA Dokumentar­naarna televizijs­ka emisija “America in Profile” radi segment o Jeffer-Jeffersoni­anovu medikolega­lnomegalno­m labosu te prati Brennan, Bootha i Jeffersoni­anov/effersonia­nov/FBI-ev tim dok rade na “tipičnom”pičnom” slučaju u kojem istražuju tijelo pronađenoa­đeno na odlagališt­u otpada, zakopano ondjendje prije više od de-desetljeća. ČETVRTAK Bezglavo tijelo nađeno je bačeno u rijeku. Otkrije se kako je žrtva pretrpjela više ozljeda,da, s frakturama kostiju po cijelom tijelu, iščašenimč­ašenim ramenima te mnogim uganućima i iščašenjim­a.

PETAK Booth, Brennannan i Christine gleda-gledaju na televiziji ekshumacij­uumaciju tijela iz leda u Arktičkom krugu - tijelojelo slavnog istraživač­a i milijarder­a Henryjaa Charlesa koji je nestao prije 15 godina dok jee iskapao ostatke pozna-poznatog Franka Partyja.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia