24sata - Cafe 24

Na hacijendi vlada opće uzbuđenje zbog proslave koja se priprema danima

-

PONEDJELJA­K Trinidad kaže Miguelu i TomásTomás­u kako bi mu bilo sasvim svejedno da neki crnaccrna umre. Miguel ga grdi, tvrdeći da ljudski život nije bezvrijeda­n. Trinidad mu predbacuje kako su mogli izbjeći ucjenu i pljačku da se oon nije spetljao s markizom.

UTORAK Nicolás kaže Adeli i Victoriji da je Bumbi dobio od Adele, njome je namirila dug. Victoria kaže kako je mislila da je BumBumbibi slobodna. Adela se odmah izjasni kako ne želi Bumbi za sebe, želi Milagros. NicoláNico­lás prihvati njezinu želju.

SRIJEDA Nicolás daruje Victoriji ogrlicu zato što je smjerna, lijepa i pobožna. Dovodi je u situaciju da mora skinuti ogrlicu koju joj je dala Lorenza. Victoria se upleće i sprečava Adelu da nastavi kažnjavati Bumbi. Nicolás kaže Adeli da je gotovo s kažnjavanj­em robova. Dopusti Bumbi da se još dva sata odmara, a onda će je Milagros uposliti.

ČETVRTAK Stigli su Ayutunde i Abdul. IsabeIsabe­l je jako sretna. Adeli se ne sviđa što su pozvapozva­li gataru. Isabel je prva kojoj će Ayutunde gatatgatat­i. Gatara kaže Isabel da će prestati biti djevojčica­djevojčic onog dana kad vidi očevo lice.

PETAK Victoria na sve načine nastoji potaknupot­aknuti Ayutunde da se sjeti da je Lorenza. Ayutunde kaže da poznaje jedino svojeg muža Abdula. Nicolás ubija Candelu. Isabel sve to vidi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia