24sata - Cafe 24

Volim kad me zovu seksi baka

NEUMORNA I SA 69 GODINA Pjevačica se ne odmara ni preko ljeta pa nastupa svugdje, a na jesen će zapjevati i u Americi

- Piše: MISLAV BOSANČIĆ

Na meni se vidi da sam totalno prirodna žena bez silikona i bilo kakvih estetskih zahvata, rekla nam je Neda Ukraden, koja je nedavno napunila 69 godina. Iako ovo ljeto kombinira rad i odmor, pjevačica svaki slobodni trenutak provodi s troje unučića, blizankama Nedom i Aleksandro­m (7) te malenim Dušanom.

- Simpatično mi je što su me prozvali najseksi bakom Balkana, to doživljava­m kao kompliment - iskrena je pjevačica. Neda trenutačno ljetuje u Boki Kotorskoj, gdje ima vikendicu pa je tamo tradiciona­lno proslavila rođendan s obitelji.

- Bilo je veliko veselje koje se odužilo do zore - priča nam simpatična Neda. Priznaje kako se trudi biti što vitkija i elastičnij­a, prvenstven­o zbog zdravlja. Svoj mladolik izgled pjevačica zahvaljuje genetici

i treninzima. - Evo i danas sam ustala ranije kako bih vježbala. Neman vremena za teretane i fitness centre, ipak zbog posla stalno mijenjam gradove i države, tako da lijepo prostrem ručnik i treniram - rekla je te dodala kako puno pliva, a voli zaigrati i tenis. Najviše se voli “brčkati” na Jadranu pa su joj omiljene destinacij­e Hvar, Brač, Korčula, Opatija, Dubrovnik...

- Ma cijela Hrvatska mi je prekrasna, a najljepše more na svijetu je Jadransko more. To vam kažem kao netko tko je obišao svijet i naplaćao se skupih hotela u raznim zemljama. Nema do našeg mora, hrane, ljudi, vode i vina - zaključila je pjevačica.

 ??  ?? Neda se obožava fotkati u badiću, što oduševljav­a fanove
Neda se obožava fotkati u badiću, što oduševljav­a fanove

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia