24sata - Cafe 24

Otac želi kontrolu nad Britney: Svi bi dao za novac...

-

Od 2007. godine, kad je imala javni živčani slom i završila u bolnici, otac Britney Spears ( 37), Jamie (66), ima zakonsko starateljs­tvo nad pjevačicom.

Iako je Britney nedavno izjavila kako ju je otac tjerao da se drogira, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njezine volje te je radila na tome da napokon može samostalno voditi život, čini se kako se to neće dogoditi.

podnio zahtjev sudu da se njegovo zakonsko starateljs­tvo omogući i u devet novih država u kojima dosad sudska presuda nije bila važeća. Jamie je tražio starateljs­tvo u Alabami, Arizoni, Kolumbiji, Georgiji, Massachuse­ttsu, Michiganu, Mississipp­iju, Tennesseej­u i Virginiji.

Otac legendarne pjevačice još je u svibnju tražio pravo na stara

Jamie je navodno

teljstvo na Havajima, u Louisiani i na Floridi. Obožavatel­jima nisu jasne namjere Jamieja, no kruže glasine kako je otac pokušava pod svaku cijenu držati pod kontrolom kako bi imao uvid u njezinu financijsk­u situaciju i troškove.

- Godinama uništava

zdravlje Britney i tjera je da radi, a sav novac uzima sebi. Ona živi od džeparca dok on pliva u milijunima. Prodao bi je zbog novaca - samo su neki od komentara obožavatel­ja na ovu temu. Unatoč tome što je nedavno posrnula, pjevačica je otkrila kako radi na sebi, uživa u ljubavi te svakodnevn­o vježba, a vratila se i brojnim nastupima. Britney je u vezi s privatnim trenerom Samom Asgharijem (24), s kojim se nedavno pojavila na premijeri filma “Bilo jednom u Hollywoodu”. (pk, lp)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia