24sata - Cafe 24

OD JESENI DOMAĆA LJUBAVNA SAPUNICA

-

Ne znamo tko smo dok ne upoznamo ljubav polazišna je točka za glavnu radnju serije “Drugo ime ljubavi”, koja kreće od jeseni na Nova TV. Lokacije snimanja su Opatija, Zagreb i okolica, serija nastaje pod redateljsk­om palicom Josipa Žuvana kao glavnog redatelja, a režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić te Darko Drinovac.

NOVI KULINARSKI SHOW ‘KUHAN I PEČEN’ Na HTV-u uskoro počinje prva sezona novoag kulinarsko­g showa “Kuhan i pečen”. David Skoko, Mate Janković, Anita Margić, Ivana Bekavac, Ivan Erak i Christian Misirača svjetski su priznati hrvatski kuhari koji će pomagati natjecatel­jima, a zadnju riječ imat će sudac Tom Gretić.

‘PREBRZI VOZAČI’ NA NOVOJ TV

Od subote, 31. kolovoza na Doma TV-u počinje nova reality serija koja prati policajce koji se svakodnedv­no suočavaju s vozačima koji krše zakon. Kamere policajaca ovjekovječ­it će najgora izdanja osebujnih vozača. SPECIJAL POSVEĆEN DIVLJOJ EUROPI Viasat Nature uskoro predstavlj­a TV specijal “Divlja Europa” kojim će otkriti europsku prirodnu povijest u emisijama “Neukroćena Rumunjska”, “Divlja Švicarska”, “Divlja Norveška”, “Tajna polarne svjetlosti” te posebnoj premijeri “Ekspedicij­a Europa”. Gledajte od 1. rujna u večernjem terminu.

 ??  ?? Serija se temelji na istinitom događaju, ima osam nastavka, glavnu ulogu ima Toni Collette
Serija se temelji na istinitom događaju, ima osam nastavka, glavnu ulogu ima Toni Collette
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia