24sata - Cafe 24

Brennan muče noćne more pune osjećaja krivnje zbog ubojice

-

PONEDJELJA­K Tijelo je nađeno u postrojenj­u za recikliran­je stakla, a meso je razderano na trakice. Međutim, žrtva je ubijenaena prije nego što je bačena u strojeve za recikliran­je,kliranje, 36 sati prije. Tim se zapanji kad otkrijetkr­ije dija-dijamant zaglavljen u žrtvinim čeljustima.justima. UTORAK Tim se baca na istragugu serijskog ubojice iz prošlosti, pokušavaju­ćijući pronaći Lutkara koji živi s tijelima svojihjih žrtava, izrađujući od njihovih tijela lutke,utke, a onda ih baca.

SRIJEDA Kad sestra detektiva iz Japana nestane u Washington­u,nu, Booth i Brennan pronađu njezinuezi­nu odsječenu glavu, a istraga kojaoja slijedi vodi ih do elitne eskortrt agencije.

ČETVRTAK Tijelo kritičara vina pro-pronađeno je u bačvi vina za vrijememe kušanja, a okrutni kritičari imajuju mnogo neprijatel­ja. U međuvremen­u Brennan želi dijete tee zamoli Bootha da bude otac. PETAK Brennan i Booth istražuju tijelo čovjeka ubijenog zbog nepoznatog sadržaja jednoga kovčega. Početni dokazi navode tim da posumnja kako su na djelu tajni operativci.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia