24sata - Cafe 24

Žiri uprljao ruke te iskovao zlatni gumb

Povodom nove sezone ‘Supertalen­ta’, Šuput, Bilman, Tomčić i Popović Volarić zasukali su rukave, navukli radna odijela i pojavili se u malo drugačijem izdanju nego do sad

- Piše: ASTRID ČADA

pili su se kako bi snimili promo spot za nadolazeću sezonu. Mjesto radnje bila je ljevaonica željeza, a zadatak – iskovati najpoznati­ji zlatni gumb showa.

inače u Supertalen­tu, bili smo prljavi pred kamerama i izrežirani, ali i dalje veseli i spontani. Ok, nisu baš svi bili spontani. A znamo i tko nije bio spontan - izjavila je Martina. Davora je najviše razveselil­o to što je, ističe, svoje kolege iz žirija konačno vidio zaprljane.

- Nisam vjerovao da ćemo sve dijelove raditi baš u stvarnim uvjetima, a sad znam da nije lako doći do zlatnog gumba.

- U odnosu na

Bilo je vruće i prašnjavo, ali fora - zaključio je Davor. Nova sezona Supertalen­ta donosi nova uzbuđenja, kandidate i talente koje još nismo imali prilike vidjeti na ovim prostorima. Tko je sve oduševio, a tko šokirao žiri, ne propustite doznati u novoj, sezoni Supertalen­ta koja s emitiranje­m kreće u rujnu ove godine.

nam se kriteriji malo postrožili, jer prošle godine kako je nama bila prva sezona, nismo znali što možemo očekivati od kandidata, pa smo mi bili malo blagonaklo­njeniji - izjavila je Maja. Datum emitiranja još uvijek nije poznat.

- Mislim da su

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia