24sata - Cafe 24

Treći nastavak filma o agentu Banningu oduševio je publiku

-

1

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU Priča je o glumcu i njegovu dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine.

2

PAD ANĐELA U ovom je nastavku agentu Banningu namješten pokušaj atentata na predsjedni­ka iz čega će morati izvući vlastitu agenciju i FBI dok pokušava otkriti stvarnu prijetnju.

3

VELIKO PUTOVANJE Nevjerojat­na priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu - obitelji medvjeda, a medo odluči vratiti bebu pravim roditeljim­a.

4

DORA ISTRAŽUJE IZGUBLJENI GRAD Provodeći većinu života u istraživan­ju džungle s roditeljim­a, ništa nije moglo Doru pripremiti za najopasnij­u avanturu – srednju školu.

5

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS I SHAWRATING “Brzi i žestoki” ima prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraj­u uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw.

6

FESTIVAL STRAHA Dani i Christian na rubu su razlaza. Ipak, otputuju u izolirano švedsko selo, na neobičan festival ljetnog solsticija i slavlje koje se događa samo jedanput svakih 90 godina.

7

SPIDER-MAN: DALEKO OD KUĆE Nakon događaja s Osvetnicim­a Peter Parker s prijatelji­ma odlazi na ljetni odmor u Europu. No mirni odmor im prekida opasni Mysterio.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia