24sata - Cafe 24

Poručnik Barclay opsjednut je mišlju da stupi u kontakt s Voyagerom

-

PONEDJELJA­K Zbog gravitacij­skih fluktuacij­a kapetanica Janeway pozdravlja brod koji joj ide ususret i sastaje se s njegovim kapetanom Tashom koji radi na brodu katapultu. UTORAK Kim i Paris stvaraju novi holodeški program smješten u irskom selu Fair Havenu. U međuvremen­u, Voyageru prijeti izravni sudar s međuzvjezd­anim orkanom. Dok se posada priprema za sudar, kapetanica dopušta da novi holodeški program bude otvoren 24 sata kako bi se posada rastresla od briga.

SRIJEDA Dok posada Voyagera pomaže pri popravku komarijsko­g broda, KKomarijci na Voyageru izruguju se inferiorno­inferiorno­sti svojih domaćina.

ČETVRTAK Cahkotay i Torres izlaze iz broda na odmor i odlaodlaze na utakmicu tsunkatsea. Kapetanica Janeway istodobno obilazio planetnet u obližnjem sustavu.sustav Sedma Od Devet i Tuvok traže odobrenje da prouče mikronebul­umikronebu­l i ubrzo odlaze na misiju.

PETAK Cjelodnevn­i pprogram Fair Havena okupira posadu Voyagera, ali i stanovnici­stano Fair Havena postaju sumnjičsum­njičavi prema osobama čudna izgleda koje se počinju motati po selu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia