24sata - Cafe 24

Rujan na malim ekranima: Stiže deset serija...

Zabavit će nas

- Piše: ASTRID ČADA

U rujnu nas očekuje plejada zabavnih, misteriozn­ih i kriminalis­tičkih serija koje će razbiti monotoniju jeseni i hladnih dana.

Od dramskih serija na malim ekranima stiže “The Morning Show” u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Aniston, Steve Carell i Reese Witherspoo­n. Serija daje izmišljenu verziju onog što se događa iza kamera prije snimanja ranojutarn­jih TV emisija, a seriju je osmislio Michael Ellenberg prema idejama iz knjige CNN-ovog starijeg dopisnika Briana Steltera Top of the Morning koju je izdao 2013. godine. Tu je i odvjetničk­a drama “Bluff City Law” s Jimmyjem Smitsom i Caitlin McGee, koja prati život poznatog odvjetnika Elijah Straita nakon smrti supruge. Iz Netflixove radionice dolaze serije ‘The Politician’, ‘The WItcher’ i ‘The Crown’ koje su najavili još početkom 2019. godine. Serija ‘The Politician’ prati političke borbe u srednjoj školi i Payton Hobart, ambiciozni srednjoško­lac koji ima sve, a nedostaje mu samo jedna sitnica: želi predvoditi učeničko vijeće samo kako bi jednog dana predvodio zemlju.

‘The Crown’ također donosi brojne promjene. Ulogu kraljice Elizabete II. preuzela je Olivia Colman

Treća sezona serije

koja je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu u filmu “Miljenica”. Također, zanimljivo je kako je cijela glumačka postava treće sezone potpuno nova. Junakinja iz stripa “Detective Comicsa” u kojem se prvi put pojavila u srpnju 1956. kao Katherine Webb-Kane također je dobila svoju seriju. Australska glumica Ruby Rose, poznata po ulogama u seriji “Orange is the New Black” glumit će Batwomen, a i sama je rekla da joj je ta uloga ispunjenje životnog sna. - Batwoman i ja smo po osobnosti veoma slične i jako se veselim da počnemo sa snjimanjem - rekla je Ruby još prošle godine.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia