24sata - Cafe 24

‘Dizalica’ Kata traži ljubav kod ‘golaća’ iz Berlina...

Splićanka kaže da je već dulje solo i da je zanima ima li tko izvan Hrvatske da osvoji njeno srce

-

Ja sam Kata Dizalica, ja sam vaša ljubilica, pjevala je Splićanka Kata Barada (47) u showu “Zvijezde”, a sad se odlučila prijaviti u internacio­nalnu sezonu agrorealit­yja “Ljubav je na selu”.

- Solo sam već neko vrijeme i želim vidjeti ima li netko izvan Hrvatske tko može ponuditi nešto pozitivno u životu - priča nam Kate, koja je poslala pismo osebujnom Dominu Sizantru. Nadimak “Kata Dizalica”, dobila je, jer je jedina žena koja radi na dizalici u Hrvatskoj. Odlučila se javiti baš Dominu (61), jer oboje vole glazbu.

- Prvo što sam po slici vidjela je da djeluje pozitivno. Pogotovo to što voli glazbu, to mi se na neki način svidjelo - nastavlja gospodična Dizalica. Slobodni umjetnik Domino živi u Berlinu bez vode, no Kata nije sigurna bi li i ona mogla tako.

- Kroz komunikaci­ju bismo vidjeli postoji li mogućnost drugačijeg suživota. Bi li u Berlinu bili drugačiji uvjeti, ne mogu reći da sto posto prihvaćam - ne da se Kate. Bez šminke i parfema bi mogla jer smatra da je to prirodno. Santro iza sebe ima četiri propala braka i devetero djece. No Kati ne smeta Dominovo bogato ljubavno iskustvo. (ip)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia