24sata - Cafe 24

Zabava sa Šarićem iz udobnosti doma

Britak jezik i zezancija na račun brojnih političara i poznatih osoba samo su dva razloga zbog kojih ćete voljeti Ivana Šarića i njegov novi serijal ‘Zenzacija’

- Piše: ASTRID ČADA

Umorni ste, vani je hladno, a vi se želite opustiti i zabaviti? Na YouTube kanal stiže serijal “Zenzacija”, a komičar Ivan Šarić (29) dobro će vas nasmijati u udobnosti vašeg doma.

Nakon uspješnih nastupa u Vatroslavu Lisinskom i Domu sportova Ivan Šarić dolazi i na male ekrane. Riječ je o serijalu “Zenzacija”, koji će svakog četvrtka izlaziti na YouTube kanalu 24sata. - ‘Zenzacija’ je nešto što se nikada nije dogodilo. To je mozaični show koji izlazi na YouTube kanalu 24sata. Uzimamo sve najbolje što se dogodilo prošlog tjedna na internetu, sve što je bilo viralno, na Balkanu, u Europi, svijetu - rekao je Ivan Šarić. Komičar se našalio kako nema svoj studio u kojem bi snimao show pa je tako publiku odlučio zabavljati putem društvenih mreža.

nastaje iz improvizac­ije. Ne volim vezati fore uz ljude nego volim komentirat­i situacije - govori Šarić te priznaje kako nema predrasude prema nikome, a voli se

- Većina toga

šaliti koliko na svoj, toliko i na tuđi račun.

- Likovi poput predsjedni­ce Kolinde Grabar-Kitarović i Tomislava Karamarka dođu i odu, a ja želim imati fore koje traju. Nije da imam nekoga posebnoga na tapeti. Primjerice, imam i sebe na tapeti. U emisiji se u nekim trenucima vidi da više ne znam ni pričati - šali se 29-godišnji Splićanin. Smatra da će “Zenzacija” dobro proći kod hrvatske publike, a emisija je baš onakva kakvu bi on volio gledati u slobodno vrijeme.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia