24sata - Cafe 24

Tim stavlja svoje karijere na kocku kako bi pomogli agentici Zivi

-

PONEDJELJA­K Terry i Hildy privode visokopozi­cioniranog policajca, a Suger se suočava s novom i neočekivan­om prijetnjom Potreru. U međuvremen­u inspektor Molk otkriva uznemiruju­će podatke o potencijal­nom lancu prostituci­je.

UTORAK U finalu sezone Terry i Hildy nemilosrdn­o pokušavaju osumnjičen­ika stjerati u kut, a Fatty B lobira za to da Potrero krene u novom smjeru. Suđenje Dustinu Makeru doseže vrhunac izricanjem presude. SRIJEDA U premijerno­j epizodi treće sezone slavni vođa navale ubijen je usred prepuna kluba pred očima djevojke, pop zvijezde. U međuvremen­u okružni tužilac Mario Siletti i žena dožive tragičnu automobils­ku nesreću. ČETVRTAK Dok se nastavlja lov na glavnog osumnjičen­og u slučaju Normandyja Parkera, anonimna dojava uplete Terryja u pucnjavu pripadnika policije zbog koje javnost bjesni.

PETAK Pritisak javnosti na Terryja i policiju San Francisca raste zbog pucnjave na nenaoružan­og sumnjivca koja je završila smrću. Hildy lovi bjegunca vezanog za slučaj ubojstva Normandyja Parkera. Arkin savjetuje Silettiju da se pomiri sa ženom jer bi ona mogla biti ključ pobjede - ili poraza - u njegovu slučaju. PONEDJELJA­K Ulaskomm u hotelsku sobu par doživi stravično iznenađenj­eađenje ugledavši sve preliveno krvlju i ljudskimsk­im ostacima. Na prvu se čini da se radilolo o obračunu di-dilera droge, no tim shvatiati da ih je netko pokušao nasamariti kadaada Tony primijeti razlike u ostacima krvi.i.

UTORAK Bomba eksplodira­odira u tre-trenutku kada Gibbs stupipi u kontakt s tajnim vladinim agentomtom na sumnjivom stranom brodu.rodu. Ek-Eksplozija ubije agenta, aa Gibbs teško ranjen padne u komu. SRIJEDA Nakon što je svjedočila atentatu, kojioji je izveo Mossadov agent,, bez odobrenja Mossada, Zivaiva se nađe pod sumnjomm FBI-ja da je dvostruka agentica. ČETVRTAK Gibbs se vraća u NCIS tim i vodi istragu otmice poručni-ice u mornarici, računalnea­lne stručnjaki­nje.

PETAK Agent za nekretnine­tnine pro-pronalazi marinca mrtvogg u praznoj kući na prodaju. NCIS otkrije da je desetar bio zakopanpan u dvorištu pa onda iskopan.pan.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia