24sata - Cafe 24

Nisam našla pravog, ali sam maherica u zavođenju

-

Može me osvojiti pametan, lijep, zgodan i markantan muškarac koji ima poseban osmijeh, hvalila nam se Klara Perko (33).

Hrvatica s njemačkom adresom prošle godine htjela je osvojiti Gorana Jureneca (39) u showu “Gospodin Savršeni” i skrasiti se. No to joj nije pošlo za rukom, pa je sreću i ljubav odlučila potražiti u drugoj sezoni showa kako bi zavela novog “Savršenog” Miju Matića (27). Za borbu među djevojkama, kako kaže, spremna je, a koliko je vatrena u lovu na pravog muškarca svojim potezima već je dokazala.

- Jako sam uzbuđena i sretna zbog toga što sam dio showa, a pogotovo zato što znam da me publika baš voli. U prošloj sezoni puno sam toga naučila, a dio znanja ću sigurno prenijeti curama - pohvalila se Klara, koja je maherica u zavođenju. Ulaskom u kuću gdje borave ostale kandidatki­nje iznenadila je djevojke, a otkrila je da joj se sviđa Mijo.

svašta - najavila je Perko, koja je u utorak ušetala u kuću i poremetila, ali i “zakuhala” planove ostalim djevojkama. Klara je bila uzbuđena i kad je ulazila u prvu sezonu te htjela osvojiti Gorana. U showu je sve redom nasmijaval­a, stekla prijateljs­tva, pogotovo s Anezi (31), ali je i zaplakala. Ipak, najveća želja joj je naći partnera koji će stajati uz nju u dobru i zlu. Objašnjava da idealnog

- Baš je dobar i bit će tu

muškarca zamišlja kao osobu koja nije škrta ni hvalisava.

- Ipak, oprostila bih nevjeru, ali samo u slučaju da partnera stvarno volim i da sam dugo s njim u vezi - otkrila je Perko. Na društvenim mrežama ima puno fotografij­a u provokativ­nim izdanjima, no kaže da je inače povučena i mirna. - Iskrena sam i lojalna, ali nikako se ne volim svađati - kaže.

U prvoj sezoni brinulo ju je to što je Goran nije pozvao na spoj te je zaključila da je to zbog prošlosti i sudjelovan­ja u showu “Adam traži Evu” u kojem se potpuno ogolila. Klara je zahvalna obitelji jer su joj oprostili nepromišlj­eni potez. (L. Ptičar)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia