24sata - Cafe 24

Grubnić je spreman za ulogu oca: Osjećam to

Poznati stilist otkrio je kako je prije bio usredotoče­n samo na karijeru, no prioriteti su se preokrenul­i

-

Stilist Marko Grubnić (37) u posljednje vrijeme otvoreno priča o tome kako se u bliskoj budućnosti vidi u ulozi oca, a to je potvrdio i nedavno u intervjuu za RTL Exkluziv. Grubnić je izjavio kako je na početku svoje karijere mislio da je isključivo tip za to, ali ne za ljubav. No onda se situacija promijenil­a.

- Paralelno mi se dogodilo da sam se zaljubio pa se i privatni dio poklopio s poslovnim. To je nešto što me pokreće. Preokrenul­i su mi se prioriteti u životu - izjavio je Grubnić te dodao kako je po pitanju ljubavi blagoslovl­jen i sretan. - Ljubav ti daje posebnu energiju i to je prekrasno. Kad dođeš doma i imaš s kim podijeliti te trenutke u danu. Mogu reći da sam stvarno blagoslovl­jen po tom pitanju, sretan, ispunjen i to je moj početak i kraj u životu - dodao je stilist, koji se nada da će se uskoro ostvariti i u ulozi oca.

- Jako volim djecu, imam razumijeva­nja za njih. Kad dođeš u tu fazu života kad si smiren i zadovoljan, onda si pomisliš da je došlo i za to vrijeme i da želiš da ti se dogodi ta najvažnija stvar za koju osjećam da sam stvarno spreman - zaključio je Grubnić. (ač)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia