24sata - Cafe 24

Jane i CBI-ev tim jedva izbjegnu smrt u požaru nakon eksplozije

-

PONEDJELJA­K Kad se Patrick Jane opet sukobi s vođom kulta Bretom Stilesom, Stiles ponudi Janeu informacij­e o Crvenom Johnu i nestaloj vidovnjaki­nji Kristini Frye.

UTORAK Patrick Jane i CBI-ev tim ulaze duboko u svijet konjičkih utrka nakon ubojstva džokeja za koje imaju obilje osumnjičen­ih. SRIJEDA Jane i CBI-ev tim jedva izbjegnu smrt u požaru nakon eksplozije u zgradi u kojoj su istražival­i prijetnju smrću. Istodobno iskre frcaju između Lisbon i milijarder­a Waltera Mashburna kad se opet susretnu tijekom slučaja. ČETVRTAK Patrick Jane prihvaća pomoć lokalnog astrologa Ellisa Marsa u rješavanju zbunjujuće­g slučaja trostrukog ubojstva dvojice policajaca i zaručnice trećega.

PETAK Patrick Jane i CBI-ev tim ulaze u svijet profesiona­lnih borbi nakon što je tijekom meča mješovitih borilačkih vještina pronađeno tijelo žene povezane s jednim od boraca. Istodobno, istražitel­j Jedinice za profesiona­lne standarde LaRoche usredotoču­je se na Rigsbyja, koji je prisiljen od Choa tražiti veliku uslugu kako bi zadržao posao.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia