24sata - Cafe 24

Lino se budi sretan zbog noći s Carol, napokon su i službeno zajedno

-

PONEDJELJA­K Helio neuspješno traži gdje je Cassiano. Doralice je arogantna prema Nataliji. Quirino i Juliano je prekore, no ona ode. Doralice i Quirino raspravlja­ju, a ona prizna da je zavidna Nataliji na trudnoći. Quirino je ne razumije i odlazi u bar.

UTORAK Cassiano vodi Samucu u školu, a on mu predaje Esterino pismo. Lino odlazi u Rio tražiti majku. Baka, Dada i Candinho ga ispraćaju. Mila zadirkuje Carol pred Linom. Juliano ne zna kako bi Williamu rekao da je Doralice otišla. SRIJEDA Liječnik kaže da je Dionisio izvan opasnosti, ali da će ostati na promatranj­u. Dionisio se budi i moli da razgovara s Albertom. On hini da nije dobro i ima plan kako će ušutkati Samuela.

ČETVRTAK Ester se oprašta od Cassiana. Samuel ispriča kćeri što mu se dogodilo i oni smišljaju novu taktiku. Lino se budi sretan zbog noći s Carol. Kaže joj da su sada službeno skupa.

PETAK Cassiano doživi nesreću u rudniku. Juliano i Natalia razgovaraj­u o vjenčanju. Yvete ugleda ozlijeđeno­g Cassiana. Quirino razgovara s Williamovo­m učiteljico­m o vršnjačkom zlostavlja­nju.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia