24sata - Cafe 24

Roditelji mi nisu mogli platiti učenički dom

Martina Tomčić

-

Janka popovića Volarića (39) i Maje uvjerljivo najstroža. Ljubav prema pjevanju razvila je još od malih nogu, a zbog glazbe otišla je u Graz, gdje je završila Visoku glazbenu školu. Tomčić je tad, priča nam, živjela u samostanu s časnim sestrama jer joj njezini roditelji nisu mogli priuštiti učenički dom.

časnim sestrama jedno je od mojih ljepših iskustava, boravila sam tamo dvije godine, družili smo se uz glazbu i nije me bilo strah za moju egzistenci­ju - rekla nam je Tomčić te dodala kako ju je to iskustvo očeličilo. Iako se povukla s kazališnih dasaka, u svibnju sljedeće godine moći ćemo je gledati u francuskoj operi “Samson

- Samostan s

i Dalila” u hNK u osijeku u kojoj će glumiti lik Dalile. posebno veselje u njezinu životu predstavlj­a joj obitelj - suprug ženja, sin Noa i kći rebeka.

- Obitelj je razlog

mog postojanja. obožavam promatrati svoju djecu i uživam promatrati razvoj njihovih osobnosti - priča nam glazbenica koja je u braku od 2003.

- recept za savršeni brak ne postoji. Uz veliku količinu truda i rada na odnosu mislim da smo suprug i ja ‘perfect match’ - odgovorila je rođena Istranka te nam otkrila kako je ovisna o zagrljajim­a ljudi koje voli.

- Bez zagrljaja ne može proći jedan dan u mojem životu - dodala je Martina.

 ??  ??
 ??  ?? Tomčić je rekla kako se privatno minimalno uređuje
Tomčić je rekla kako se privatno minimalno uređuje
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia