24sata - Cafe 24

Snimam pjesme na slovenskom i na hrvatskom jeziku...

Nika Zorjan

- Piše: ASTRID ČADA

Zaštitni znak joj je ružičasta kosa, pjeva na slovenskom i hrvatskom jeziku, njezine pjesme imaju nekoliko milijuna pregleda, a mladu glazbenu zvijezdu Niku Zorjan (26) uskoro ćemo moći gledati i u ulozi voditeljic­e prvog hrvatskog hip-hop talent showa “Rap Camp”.

Glazbenu karijeru započeli ste 2010. sudjelovan­jem u slovenskom talent showu. Mislite li da bi uspjeli u karijeri da niste sudjeloval­i u “Slovenija ima talent”?

Znala sam da ću se u životu baviti glazbom i da želim biti pjevačica. Bila sam mlada kad sam nastupila u slovenskom Supertalen­tu. Bilo je to dobro iskustvo koje me vodilo do sljedećeg talent showa “Eurovizija” gdje sam upoznala glazbenog producenta Aleša Vovka Raayja.

Koja je prednost talent showova? Biste li se više ikad

prijavili na jedan?

Zbog prethodnih iskustava s talent showovima, zašto ne. Sudjeloval­a sam i u slovenskoj verziji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” i uživala sam. Na kraju krajeva, svjestan si da je to samo show.

Kako ti je bilo surađivati s hrvatskim youtuberim­a i snimati pjesme?

Hrvatske youtubere upoznala sam preko JoomBoosa i od početka se osjećam kao da sam dio ekipe. Uvijek volim novu suradnju. Ako je dobra energija mogu se dogoditi odlični projekti.

Postoji li neki hrvatski pjevač s kojim bi voljela ostvariti nekakvu suradnju u budućnosti?

Bitno mi je da s osobom mogu kliknuti. Hrvatska ima energične vokale i izvođače te se nadam da ću uskoro ostvariti jednu takvu suradnju.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia