24sata - Cafe 24

KREĆE ‘CRNI BISER’ NA NOVOJ TV

- Piše: ASTRID ČADA

Prilikom izvođenja akrobacije ozlijedila sam dva diska i skoro ostala nepokretna, rekla je Ruby Rose (33).

Australsku glumicu od 6. listopada možemo gledati u seriji “Batwoman” gdje će utjeloviti glavnu junakinju. Tako će Ruby Rose glumiti prvu televizijs­ku superjunak­inju koja se deklarira kao lezbijka.

- Kad sam imala

12 godina rekla sam majci da možda neću imati dečka, nego curu. Ona mi je rekla da joj je to bilo jasno otkad sam imala šest godina. Bila sam šokirana - rekla je glumica te dodala kako ju je poziv za ulogu u popularnoj seriji potpuno šokirala s obzirom na njezinu seksualnu orijentaci­ju. - Emotivno uništena jer je ovo moj san još iz djetinjstv­a. Voljela bih da sam ovo mogla vidjeti na televiziji kada sam bila mlada članica LGBT zajednice koja se nikada nije mogla vidjeti na televiziji i koja se osjećala sama i drukčija - dodala je Batwoman koja će pokušati spasiti Gotham u odsutnosti “princa tame” te će se boriti protiv negativke Red Alice koju glumi Rachel Skarsten (34).

Tu je i banda ‘Alice in Wonderland’ koja želi nauditi ocu Kate Kanea i njegovoj tvrtki.

U seriji još glume

Elizabeth Anweis, Dougray Scott (53) i Camrus Johnson, a pilot epizodu režirao je David Nutter (59) koji je poznat po režiji serije “Igra prijestolj­a”. Nova TV donosi novu tursku seriju “Crni biser” o zaljubljen­om paru čija će se beskrajna ljubav naći na kušnji kada neočekivan­e prepreke stanu između njih. Nakon što su prisiljeni okončati svoju ljubav, životi ljubavnika pretvorit će se u pakao i uporno nastojanje da se vrate jedno drugome. Dramu o Hazalu i Kenanu gledajte od 7. listopada.

EMISIJA O PRIJESTOLN­ICI KULTURI

Nova HRT-ova emisija “2020 za Rijeku” 7. listopada u 21 sat donosi nove zanimljive priče o Rijeci, koja izrasta u kulturnu prijestoln­icu s više od 600 kulturnih programa – predstava, izložbi, koncerata, umjetnički­h instalacij­a, urbanih intervenci­ja, konferenci­ja, filmova, igara i radionica za djecu. Gledajte na HRT3.

‘U SVOM FILMU’ JE JASENKO HOURA

Na prvom programu HTV-a 8. listopada gostuje frontmen “Prljavog kazališta” Jasenko Houra. Rokeri ove godine slave 30 godina od koncerta na Trgu bana Josipa Jelačića.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia