24sata - Cafe 24

Zbog uloge policajca u krizi srednjih godina u dobroj sam formi

- Piše: DAVOR LUGARIIĆ

John Nolan u četrdeseto­j je godini počeo ostvarivat­i svoj san - postati policajac. Preživio je pljačku banke i shvatio koliko je život prolazan. Radnja je to nove serije “Novak”.

Prikazivat će se od 7. listopada na RTL2. U naslovnoj je ulozi Nathan Fillion (48), a serija je nadahnuta istinitom pričom. - Pristao sam na ovu ulogu i prije nego što sam pročitao scenarij zbog ljudi s kojima sam već radio i kojima beskrajno vjerujem - kazao je Fillion. Naravno da je Nolan u svojim godinama najstariji novak, kolege i nadređeni gledaju gao kao muškarca u krizi srednjih godina. Ne olakšava mu ni činjenica što smatraju da su im životi, uključujuć­i i njegov, u opasnosti ako neće biti u stanju pratiti mlade policajce. Na njegovoj su strani iskustvo, humor i odlučnost da dokaže kako neće olako shvatiti drugu priliku u životu.

- Željeli smo prikazati novi kut policijsko­g života. Nolan se našao na životnoj prekretnic­i, upravo je potpisao papire za razvod, u krizi je srednjih godina, no odlučan je pokazati kako ima još putno toga za dati i početi iznova u četrdeseti­ma - opisao je Fillion.

Glumac ima bogato iskustvo iz serije “Castle”, koja se snimala osam godina. Fillion se s 43 glumca i 52 amatera pojavljuje u obje serije.

- Zahvaljuju­ći ovoj ulozi moram biti u dobroj formi. Vježbam, pijem puno vode i na dan napravim barem 12.000 koraka - rekao je Fillion.

 ??  ??
 ??  ?? Fillion najavljuje da u seriji “Novak” osim policijski­h priča ima i romantično­g zapleta
Fillion najavljuje da u seriji “Novak” osim policijski­h priča ima i romantično­g zapleta
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia