24sata - Cafe 24

RETROSPEKT­IVNA IZLOŽBA

-

Retrospekt­ivna izložba karikatura Nika Titanika povodom 25 godina karijere pod nazivom ‘Kronika hrvatske gluposti’ otvarila se krajem rujna u Muzeju Mimara. Moći će je se pogledati do 24. listopada. Nik Titanik jedini je karikaturi­st, vjerojatno i na cijelom svijetu, koji dnevno objavljuje dvije karikature u dnevnim novinama.

PREDIN U ZAGREBU Turneja pod nazivom “Zoran pjeva Arsena”, kojom Zoran Predin i Damir Kukuruzovi­ć Django Group promoviraj­u album, nakon Opatije, Šibenika i brojnih drugih gradova stiže u Zagreb 7. prosinca.

KAZALIŠNA MANIFESTAC­IJA Festival regionalni­h kazališta Prolog održat će se u Sisku od 9. listopada do 15. studenoga, a u sklopu programa prikazat će se 13 premijerni­h predstava regionalni­h i gradskih kazališta Hrvatske. Festival se u proteklih 11 godina afirmirao kao značajna kazališna manifestac­ija. Najbolju predstavu bira publika i dobit će statuu kipara Marijana Glavnika. FILHARMONI­JA U TRI EUROPSKE ZEMLJE Prestižna turneja Zagrebačke filharmoni­je u tri europske zemlje - Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj, predvođena sjajnim dirigentom Kristjanom Järvijem započet će u Zagrebu. Koncertni program koji će filharmoni­čari predstavit­i na turneji najprije će izvesti pred domaćom publikom, i to na koncertu 4.10. u sklopu Plavog ciklusa u Lisinskom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia