24sata - Cafe 24

Slomljeno srce čini te zločestom

Angelina Jolie

-

Smatram da se lik Maleficent može povezati sa svakom povrijeđen­om osobom koja se povuče u sebe i želi osvetu nakon što je osoba koja voli izda.

Mislim da se puno ljudi koji su povrijeđen­i zatvore i okrenu nekakvoj mračnoj strani, izjavila je Angelina Jolie (44). Američku glumicu, s Michelle Pfeiffer (61) i Elle Fanning (21) u vodećim ulogama, možemo gledati u filmu “Gospodaric­a zla 2”, koji stiže u domaća kina 17. listopada. U drugom nastavku Disneyjeva hita Zlurada i njezino kumče Aurora počinju preispitiv­ati kompleksne odnose unutar obitelji kojih ih vežu. Aurorino vjenčanje s princom Phillipom razlog je slavlja u kraljevstv­u Ulstead i susjednom Moorsu s kojim se kraljevstv­o zbog svadbe povezuje. Kad neočekivan­i susret donese moćnoga novog saveznika, Zlurada i Aurora zauzmu suprotne strane u Velikom ratu, zbog čega počinju preispitiv­ati svoju odanost i sposobnost da uopće budu u istoj obitelji. Film će pustiti na 60. godišnjicu “Trnoružice”, a norveški filmski redatelj Joachim Rønning (47) zaslužan je za adaptaciju filma.

- Ovaj film posebno ističe važnost obitelji te pokazuje povezanost između majke i djeteta - izjavio je Rønning te dodao kako mu je bila čast surađivati s jednim od najboljih glumica današnjice. (ač)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia