24sata - Cafe 24

Reid učini hrabar korak zbog kojeg se izloži velikoj opasnosti PONEDJELJA­KPO

-

Tri žene u New Yorku mumučene su do smrti, a zatim su im kosti zdzdroblje­ne. BAU tim surađuje s majkom, kojkoja tvrdi da je njezin sin počinitelj ovih užužasnih zločina. U međuvremen­u, Reid dodonosi tešku odluku kada prijete njegovuvu zatvorskom kolegi.

UTORAK UT U Burlington­u se dogode dva popotpuno drukčija ubitačna pohoda pa BABAU tim mora odrediti radi li se o dvdvojici ubojica koji rade u dosluhu ili jed jednom koji stoji iza oba napada. SRIJEDA SR BAU tim se vraća u New York kakako bi identifici­rao zločinca s neutaživov­om željom za ubijanjem nakon što 1616-godišnja djevojka nestane na Manhattanu, a istraga povezuje dva stara slučaja.

BAU tim se vraća u New York kako bi identifici­rao zločinca s neutaživom željom za ubijanjem nakon što 116-godišnja djevojka nestane, a istraga ppovezuje dva stara slučaja.

Kada je jedan od Walkerovih bivših kolega hospitaliz­iran nakon što mu je ubrizgan radioaktiv­ni otrov, BAUA misli da je slučaj povezan sa smrću nenekoliko vladinih zaposlenik­a. U međuđuvrem­enu Reida neočekivan­o posjete mamajka i još jedna osoba iz prošlosti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia