24sata - Cafe 24

‘Dražen je zaslužio film, neka ga glumi Čavajda...’

Spot za pjesmu je tu, ali njegova majka ima još jednu želju za koju se nada da će se ostvariti

-

Legendarni Dražen Petrović dobio je glazbeni spot za pjesmu “Za sva vrimena” koji je u utorak, na dan kad bi slavio 55. rođendan, predstavlj­en u Muzeju Dražena Petrovića. Autori glazbenog spota su Stanko Šarić, poznat kao frontmen nekad popularnog­a tamburaško­g sastava Zlatni dukati, Dražen Runje i Antonio Zadro. Spotom se nastoji prikazati Draženov život kao sportaša i hrvatskoga sportskog velikana i kroz stihove pjesme i kroz vizuale, a kuriozitet je da se glazba pjesme izvodi na tamburici.

- Zamislite, upravo danas počinje nova NBA sezona. Nevjerojat­no je to, Draženov je život pun sličnih paralela - rekla je Draženova majka Biserka Petrović na predstavlj­anju spota.

No Biserka ima još jednu želju za koju se nada da će se ostvariti.

- To je još igrani film o Draženu, i to melodrama, jer takav je bio njegov život, bez odgađanja ili dodavanja, da bude onakav kakav je njegov život doista i bio. A bio je očito za melodramu, način života, njegov završetak, to mora biti tako - kaže Biserka, koja misli da bi Dražena sjajno utjelovio glumac Mislav Čavajda (38). (hi)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia