24sata - Cafe 24

Neću mandarinu, želim zapjevati s Parnim valjkom!

Fokusirat će se na pjevačku karijeru.

- Piše: LUCIJA PTIČAR

Fatalna Slovenka Nuša Rojs (28) nakon slomljenog srca nastavlja ono u čemu je, tvrdi, najbolja. To je upravo pjevanje, a kako je sama rekla, u show “Gospodin Savršeni” ušla je s namjerom da promovira svoje pjesme te stekne popularnos­t i u Hrvatskoj.

Ona se toga nije sramila, iako su joj ostale natjecatel­jice to često znale predbaciti, pogotovo one koje su došle samo kako bi osvojile srce Mije Matića (27). Ipak, u dramatično­j završnici upravo je Slovenka bila ta koja je pobijedila u borbi između 19 djevojaka i svojim adutima šarmirala Miju. Savršenog je oduševila svojom energijom, ali i strašću prema glazbi. - Glazba je moja prva ljubav, nastavljam dalje. Ne bih snimila spot s Kristinom Mandarinom, ali zato s Akijem želim - otkrila nam je Nuša. Nakon što je dobila “nogu” od Mije, izjavila je da je bila jako tužna i razočarana.

- Možete sami vidjeti

kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme - iskreno je rekla Slovenka. No ipak je uz nju “vojska” obožavatel­ja, koja je stala na njezinu stranu jer smatraju da se ponijela kao prava dama.

- Možda sam bila razočarana, ali dobila sam svoju lekciju, naučila sam što sam morala saznati o sebi i zahvalna sam na tome. Nema potrebe ružno pričati o bilo kome, tu smo zato da nešto naučimo - napisala je na profilu društvene mreže gospodična Rojs, koja se povukla u Sloveniju, gdje uživa u društvu psa, konja, a posebno voli jogu. Na društvenim mrežama svakodnevn­o pjeva svojim fanovima i očigledno radi na novim pjesmama. Miju je također osvojila hitom “Ponosna gasilka”. Osim gledatelja, Mijinim postupcima razočaran je i njegov otac Predrag. On je, naime, navijao da Nuša pobijedi te je jedva čekao da show završi kako bi Mijo i ona zajednički život počeli “graditi” izvan kamera.

emotivac i zamolio me da ga više ne upoznajem sa svojim djevojkama jer mu se sve brzo svide i bude mu teško ako ne uspijemo - istaknuo nam je Savršeni.

- Tata je stari

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia