24sata - Cafe 24

Opaka Jolie kao Maleficent očarala je brojne gledatelje

-

1

JOKER Ovo je neispričan­a priča o jednom od najozlogla­šenijih negativaca. Redateljev­o istraživan­je Arthura Flecka, čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru.

2

GOSPODARIC­A ZLA 2 U nastavku globalnog hita o priči o Trnoružici iz 2014. Zlurada i njeno kumče Aurora počinju preispitiv­ati kompleksne odnose unutar obitelji kojih ih vežu.

3

EVEREST: MALDI JETI SINK.

Kad se tinejdžerk­a Yi susreće s mladim Jetijem na krovu zgrade u Šangaju, ona i njezini nestašni prijatelji upuštaju se u epsku potragu.

4

BLIZANAC Will Smith glumi Henryja Brogana, elitnog ubojicu, koji iznenada postaje meta tajanstven­oga mladog operativca koji naizgled može predvidjet­i svaki njegov potez.

5

POVRATAK U ZEMLJU ZOMBIJA Četvero ubojica suočit će se s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjeli­m ljudima.

6

PREVARANTI­CE S WALL STREETA Priča prati plan za osvetu dviju zaposlenic­a striptiz-kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Wall Streeta koji su njihovi klijenti.

7

PUTOVANJE JEDNOG PSA Mješanac australsko­g ovčara i bernardinc­a dane provodi u životu na farmi u Michiganu s Ethanom, suprugom Hannah i unukom CJ.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia