24sata - Cafe 24

Novaci čuvaju novac narko bande, no fali im 250.000 dolara

-

PONEDJELJA­K Nolan se uspije obraniti od napadača bacivši ga kroz prozor nakon čega zove pojačanje. Tim, Angela i Talia nađu Isabel ranjenu u glavu. Nolan i dalje laže Westu u vezi intimnog odnosa s Lucy.

UTORAK Henry Nolan u posjeti je ocu i iznenađen je što ga Jackson i Lucy znaju preko društvenih mreža. Neočekivan­o se na jutarnjoj prozivci pojavi Greyeva kći Dominique, koja traži posao stažistice.

SRIJEDA Chen proživljav­a dramu nakon što je ubodena korištenom iglom u pokušaju razdvajanj­a beskućnika u tučnjavi. Lopez i West razdvajaju prosvjedni­ke i govore onima s uvredljivi­m natpisima da ih spuste. ČETVRTAK Večer prije Dana zaljubljen­ih novaci se okupe u istom baru u kojem su Grey i njegova žena. U trenutku odlaska Nolan se sukobi s muškarcem koji gnjavi ženu i kvari Greyevu večer. Na Valentinov­o Bradford uzima slobodan dan kako bi se našao sa svojom suprugom, koja je na odvikavanj­u.

PETAK Bishop i Nolan pronađu muškarca s ubodnom ranom, no on pobjegne pa se pojavi u postaji. Novaci doznaju da je on tajni agent koji istražuje narkokarte­l i planira obaviti posao od milijun dolara. Policija upadne u kuću gdje se trebala izvesti primopreda­ja te su novaci zaduženi za čuvanje novca. No pri brojanju shvate da nedostaje 250.000 dolara.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia