24sata - Cafe 24

MADAMA BUTTERFLY

-

HNK Zagreb najavljuje novu opernu premijeru - “Madama Butterfly” skladatelj­a Giacoma Puccinija u režiji Andree Cignija, koja će biti izvedena 25. listopada. Opera će na scenu biti postavljen­a u koprodukci­ji s Fondazione Arena di Verona, uglednim organizato­rom jednog od najpoznati­jih svjetskih ljetnih opernih festivala.

MARATON FILMA “Noć hrvatskog filma i novih medija”, projekt promicanja hrvatskog filma među domaćom, ali i stranom publikom, uskoro će doživjeti šesto izdanje. Ove godine ovaj besplatni maraton najboljeg od domaćeg filma bit će u petak, 25. listopada, u osam hrvatskih gradova i ukupno pet država. Ulaz na sva događanja je besplatan!

DOMA JE NAJBOLJE Prva ovosezonsk­a premijera zagrebačko­g Satiričkog kazališta Kerempuh bit će u nedjelju, 27. listopada. Komediju “Doma je najbolje”, koja prikazuje dinamiku obiteljsko­g života, režirao je Rene

Medvešek. VEČER S BRUCEOM Interaktiv­na večer s Bruceom Dickinsono­m, koji će publici ispričati impresivnu životnu priču, najavljena je za 26. listopada. Legendarni frontman Maidena je inače pilot, zrakoplovn­i poduzetnik, pivar, motivacijs­ki govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodn­om sportskom karijerom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia