24sata - Cafe 24

Bivša žena pazi na muža zbog sadašnje

Hit-predstava teatra Lectirum ‘ Sarmica’ gostuje u Lisinskom, a nakon nje slijedi premijera ‘Dekoratera’, uspješnice kojom su ovog ljeta gostovali po Jadranu

-

Kako izgleda kada se postariji arhitekt oženi mladom studentico­m, ispričat će u nedjelju, 27. listopada u Lisinskom sjajna glumačka ekipa: Ksenija Pajić, Pero Juričić i Mladen Čutura.

Komedija je to o postarijem gospodinu, arhitektu Saši, kojemu je u početku braka s mladom studentico­m Vesnom sve bilo lijepo. Nevolje su krenule kad je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima. Ljubomorni je Saša pratio Vesnu kako bi saznao s kim se druži, gdje zalazi i što radi. Pratio ju je danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada - jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana, špijuniraj­ući Vesnu. U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić), koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranj­e i uređuje kuću. Kristini je Saša još drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i neprestano ispituje Sašu što se događa između njega i Vesnice.

Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero Pavlović-Puška (Mladen Čutura), umirovljen­i policajac, stručnjak za praćenje. On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu pa mu odluči ponuditi svoje profesiona­lne usluge. Želi da umjesto Saše prati Vesnu i svako jutro mu referira – gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala… Predstava kazališta Lectirum bila je dobro prihvaćena gdje god se igrala. Nema dvojbe da će tako biti i u Lisinskom, gdje teatar Lectirum uskoro ima premijeru predstave “Dekorater”.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia