24sata - Cafe 24

Vratila se konobarenj­u: ‘Kamere nisu za mene’

Nikolina Tutić jedva je čekala kuhati kave i popričati s ljudima

-

Nakon što je 2019. sudjeloval­a u showu “Gospodin Savršeni” u kojem je došla do finala, ali Mijo Matić (28) ipak nije odabrao nju, konobaricu Nikolinu Tutić (31) iz Svete Nedjelje imali smo prilike ove godine gledati u “Braku na prvu”. Ni ondje se nije proslavila, ali to je više bilo zato što joj je trebalo puno vremena da se opusti jer je eksperimen­t napravljen tako da se dvije osobe moraju upoznati i na koncu - zaljubiti.

Njezin “suprug” Adam Kromer (33) zavolio je drugu sudionicu showa, Gordanu Marelli (38) i sada očekuju dijete. Nikolini to ne smeta, isticala je, ali bi voljela da su joj rekli na ljepši način da je između Adama i

Goge proradila kemija jača od one koju je ona imala s Adamom. Bilo kako bilo, sad kad su se kamere ugasile i kad je show završio, Nikolina se vratila uobičajeno­m načinu života - radu u kafiću u zagrebačko­m naselju Lučko. Doduše, nekoliko mjeseci je u tome bila spriječena budući da kafići nisu radili, ali s obzirom na to da je u trećem valu popuštanja mjera dopušten rad i kafićima, Tutić se tom sretnom viješću pohvalila na društvenim mrežama.

- Spremni smo - komentiral­a je, a nedavno je pokazala da s velikom strašću radi taj posao. Majstorica je za, kako je gosti hvale, kreativne kave. - Najbolje priče ispričane su uz šalicu kave. Život je poput kave u šalici, ponekad sladak, ponekad ne. Ali glavna stvar u životu nije okus kave već s kim je pijete - zaključila je Nikolina, koju smo posjetili na njenom radnom mjestu. Ispričala nam je da je posao ispunjava. - Sretna sam što se svijet vraća u normalu. Volim ovaj posao. Ispunjava me - rekla nam je vrckasta Nikolina dok je već pripremala narudžbe za nove goste. Iako raspoložen­a za razgovor, Tutić nam je otkrila kako joj smeta popularnos­t koju je stekla nakon izlaska iz showa.

- Kamere nisu za mene. Voljela bih se povući iz javnog života na neko vrijeme - kaže.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia