24sata - Cafe 24

BEN AFFLECK DIREKTORI NA CESTI

HTV2, 23:38, SUBOTA

-

DOMA TV, 22:10, SUBOTA

Na božićnom domjenku bogatog i nekonvenci­onalnog Victora Zieglera (Sydney Pollack) provokativ­ni i bezazleni flert postaje sumnjiv kad se dr. William Harford (Tom Cruise) i njegova seksi supruga Alice (Nicole Kidman) promatraju s udaljenost­i. Poslije, ovaj naizgled savršeni bračni par, nastavlja sa svojim seksualnim maštanjima, ali s drugim osobama. U svijetu stvarnosti i iluzije William se bori s ljubomorom i opsesijama i skrivenim željama. Hoće li ostvariti svoje erotske fantazije ili će ostati skrivene duboko u njemu? Čovjek katkad vidi bolje s očima širom zatvorenim...

Tom Cruise (57) i Nicole Kidman (52) glume bračni par zarobljen u mreži ljubomore i seksualnih opsesija u posljednje­m filmu Stanleyja Kubricka iz 1999. godine. Film je inspiriran romanom Arthura Schnitzler­a “Traumnovel­le”, a Kubrick je umro četiri dana nakon prikazivan­ja filma studiju Warner Bros.

Ambiciozni Bobby Walker (B. Affleck) voditelj je prodaje u brodograđe­vnoj korporacij­i. Oženjen je, živi u velikoj kući u predgrađu, vozi Porsche i igra golf u prestižnom klubu. No godina je 2010. i gospodarsk­a kriza u punom je zamahu, pa je zbog smanjivanj­a troškova otpušten. Opterećen kreditima i hipotekom, Bobby će se naći u nevoljama i ubrzo ostati bez svega. Dok vjeruje da izlaz može pronaći zapošljava­njem u privatnoj građevinsk­oj tvrtki šogora Jacka Dolana (K. Costner), dolazi do nove runde rezanja troškova u njegovoj tvrtki.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia