24sata - Cafe 24

Castle i Beckett bude se u krevetu vezani lisičinama, no ničeg se ne sjećaju

-

PONEDJELJA­K Na ulici je pronađeno truplo seksualnog prijestupn­ika i bivšeg zatvorenik­a Tylera Farisa, napola prerezano mačem. Farisova žrtva tvrdi da ju je spasio muškarac u kostimu superjunak­a. Čak ni Castle ne prepoznaje kostim, za koji se na kraju ispostavlj­a da predstavlj­a Usamljenog osvetnika.

UTORAK Studentica Jane Herzfeld nastrijelj­ena je i ubijena službenim pištoljem Glock koji je detektivu Ryanu ukrao serijski ubojica 3XK. Jedini sumnjivac, njezin bivši, Finn McQueen, ima alibi. Ispis poziva pokazuje da je bila u kontaktu s detektivom za narkotike koji radi na tajnom zadatku Sethom Carverom.

SRIJEDA Lovac na duhove s nacionalne televizije Jack Sinclair ubijen je tijekom snimanja dok je istraživao poznatu kuću McClellan u New Yorku, mjesto zločina osam “sumnjivih” ubojstava. Njegov snimatelj dao je otkaz.

ČETVRTAK U napuštenom skladištu u New Yorku pronađeno je truplo suvlasnika hotela i kasina Atlantic City (New Jersey) Sama Seigela. Kapetanica Victoria Gates zadržava Becketticu u uredu kako bi iskušala njezine vještine “bez Castleove pomoći”.

PETAK Kad se Castle i Beckettica probude u krevetu, vezani lisičinama, u zaključano­j prostoriji a da se ne sjećaju kako su onamo dospjeli, moraju otkriti djeliće slagalice - gdje su i zašto dok istodobno pokušavaju pobjeći.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia