24sata - Cafe 24

Ana dolazi pred policiju, ali Ivan je otima. Karmela i Lola je spašavaju

-

PONEDJELJA­K Bankovni službenik prihvati Sašinu punomoć i Saša dobiva potvrdu da mu je Luka rekao istinu. Pronalazi Karlovu punomoć za kredit koji je Marija digla te novac od kredita. Saša suočava Juliju oko punomoći i ne vjeruje joj da nije znala za prevaru s kreditom. Julija pokušava upozoriti Karla.

UTORAK Nakon što je u Knežev dolu vidio Anu, Igor se zabrine za Petra te upozori Karmelu da se Ana mota oko kuće. Karmela se uplaši i odlazi kući gdje zatekne Ivana koji je upravo htio odvesti Petra bez njezina znanja te se posvađaju. Ivan joj zaprijeti pištoljem, no Igor dolazi te izbije Ivanu pištolj. SRIJEDA Karlo shvaća da novac od Marijinog kredita više nije u sefu jer ga je Saša uzeo i konačno gubi živce. Nalazi se s Borutom i pokušava pronaći način da se vrati na imanje. Ana dolazi pred policiju, ali Ivan je otima. Karmela i Lola dobiju poziv od Ane i shvaćaju u kakvoj je situaciji. Žene zajedno konfrontir­aju Ivana koji pritom strada.

ČETVRTAK Ivan je mrtav. Lola preuzima inicijativ­u i smiruje situaciju. Lola, Ana i Karmela se drže skupa te tvrde da je njegova smrt nesretan slučaj. Zaklinju se jedna drugoj kako će čuvati tajnu o Ivanovoj smrti. Ana se otvara pred Karmelom i razgovaraj­u kao dvije žene koje godinama veže isti muškarac. Ana se iskreno kaje zbog afere s Ivanom.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia