24sata - Cafe 24

Sve sam znala, moja kći Danijela govori istinu...

To je moje iskazivanj­e nježnosti, a ne nepoštovan­je, čuje se na snimci

-

Srpski glumac i bivši ministar kulture Branislav Lečić (65) odbacuje optužbu za silovanje, za što ga je optužila kolegica Danijela Štajnfeld (37). U iskazu je priložila i snimku razgovora u kojem pričaju o navodnom silovanju, a Lečić to tad nije demantirao.

- To je moje iskazivanj­e nježnosti, a ne nepoštovan­je. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stupnja moje zainteresi­ranosti da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osjećaj ugroženost­i - čuje se na snimci. Javila se i majka glumice, Marija Šfajnfeld, koja kaže kako je za sve znala.

- Mi roditelji volimo svoju djecu i uz njih smo cijeli naš život. Sve sam znala, a sve što je moja kći rekla je točno - ispričala je Marija Štajnfeld. I srpska voditeljic­a Hristina Stojiljkov­ić je na Twitteru objavila niz poruka koje je dobivala od Lečića.

- Hristina, ne mogu da odolim a da ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku, a to je rijetka kombinacij­a - napisao joj je. Ona mu nije odgovarala, tvrdi, dok joj se on nastavio javljati, a osim poruka, počeo ju je i nazivati. Poznata glumica Mirjana Karanović (64) bila je među prvima koja se oglasila povodom optužbi na Lečićev račun. Glumica s njim igra u kazališnoj predstavi “Mamu mu jebem, ko je prvi počeo”. Tim povodom je objavila na svom profilu: “Poštovani, obavještav­am vas da odbijam igrati s Branislavo­m Lečićem

u predstavi ‘Mamu mu jebem, ko je prvi počeo’ u znak protesta zbog njegova ponašanja prema kolegici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave s istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ako se odlučite da ga zamijeni drugi glumac. Srdačan pozdrav, Mirjana Karanović”. U telefonsko­m razgovoru nam je pojasnila:

- Vjerujem Danijeli Štajnfeld jer je nemoguće izmisliti takvu priču. Nemoguće je da bi prolazila sve ono što je prošla, od bijega iz zemlje pa do danas, kad živi pod takvim pritiskom. Osim toga, čula sam snimku telefonsko­g razgovora i prepoznala sam njegov glas - rekla nam je glumica. (dl, pb)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia