24sata - Cafe 24

Dva čudovišta u spektakula­rnoj borbi

Nakon niza mračnih filmova i serija, glumac Alexander Skarsgård poželio se malo zabave na setu nakon niza mračnih uloga i prihvatio ulogu u filmu o sukobu mitskih bića

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

Radio sam posljednji­h godina niz mračnih filmova s vrlo ozbiljnim temama. Igrao sam ozbiljne uloge.

Tu je uloga u ‘Timu za ubijanje’, pa ‘Posljedice’, zatim ‘Mala bubnjarica’. Tu je bila i serija o sukobu na Bliskom istoku, kao i nešto ranije Netflixova serija ‘Male velike laži’, koja također ima vrlo mračnu radnju i govori o zlostavlja­nju u braku. Dakle, bio je to niz izvanredni­h izazova i sretan sam da sam dobio priliku igrati u takvim ulogama, ali nakon svega poželio sam snimiti nešto lagano i zabavno, kaže glumac Alexander Skarsgård (44). Ovih dana može ga se vidjeti u kinima u filmu “Godzilla vs Kong” i mnogi se čude zašto je prihvatio glavnu ulogu Nathana Linda. - Znate, ponekad glumac uzima ulogu jer je scenarij predobar da bi se propustio, a drugi put uzme neku ulogu da bi promijenio ritam i da bi iskočio iz jednosmjer­ne ulice, što za glumce može biti pravo osvježenje. To je bio razlog koji me doveo na set - objasnio je Skarsgård. U četvrtom filmu serijala susreću se mitski protivnici. S jedne strane Godzilla, s druge strane King Kong. Dok traje spektakula­rna bitka, sudbina svijeta visi o koncu. Kong i njegovi zaštitnici kreću na opasno putovanje, a s njima je i Jia, djevojčica bez roditelja s kojom je Kong stvorio jedinstven­u i moćnu vezu. Ali neočekivan­o se nađu na putu razjarene Godzille. Epski sukob dva titana - potaknut nevidljivi­m silama - samo je početak misterija koji leži duboko u srži Zemlje.

Film je režirao Adam Wingard, a u ostalim ulogama su Eiza Gonzalez i Millie Bobby Brown i Rebecca Hall, Kyle Chandler i mnogi drugi:

- Odlično sam se zabavljao na setu i vjerujem da će se publika odlično zabavljati u kinima. I da, jedan od razloga zašto sam prihvatio ulogu je redatelj. Adama znam godinama i za mene je on iznimno zabavan čovjek.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia