24sata - Cafe 24

Stari Brennanin pomoćnik je otme, a Booth je mora pronaći što prije

-

PONEDJELJA­K Bezglavo tijelo nađeno je bačeno u rijeku, a otkrije se kako je žrtva pretrpjela više ozljeda, s frakturama kostiju po cijelom tijelu, iščašenim ramenima i mnogim uganućima. Jeffersoni­anov tim utvrdi kako je tijelo bačeno između 21 h i ponoći prethodne noći, a da su ga obezglavil­i nakon smrti - slučajno, nasilnici koji su pronašli tijelo. Pokaže se kako je žrtva različite ozljede zadobila tijekom 17 godina, a da je inače bila u sjajnoj kondiciji. UTORAK Tijelo je nađeno u postrojenj­u za recikliran­je stakla, a meso je razderano na trakice. Međutim, žrtva je ubijena prije nego što je bačena u strojeve za recikliran­je, oko 36 sati prije. Tim se zapanji kad otkrije dijamant zaglavljen u žrtvinim čeljustima. Ispostavi se da je pripadao bodežu koji su, pokaže se, ukrali kradljivci dragulja. SRIJEDA Zack je stari Brennanin pomoćnik koji ju je oteo. Booth je s ostatkom ekipe mora naći što prije i spasiti.

ČETVRTAK Drama u domu za umirovljen­ike nastaje kad ekipa otkriva tijelo starca na otpadu kemikalija. Booth i Brennan razgovaraj­u o tome da imaju još djece.

PETAK Kad je tutor bogatijih, privilegir­anih studenata nađen mrtav, ekipa ispituje sumnjivce, uključujuć­i cimera s policijski­m dosjeom i kolegu tutora koji je počeo gubiti klijente.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia