24sata - Cafe 24

Majka traži pravdu za sina ubijenog prije više od 50 godina jer je bio gay

-

PONEDJELJA­K Rush otvara slučaj iz 1973. koji uključuje neriješeno ubojstvo mladog policajca koji se javio na intervenci­ju u naselju prepunom droge. Detektivka uskoro saznaje da je policajac krio tajnu od drugih policajaca i supruge, a to je da je odrastao u tom naselju i bio blizak sa skupinom koja se bavila preprodajo­m droge.

UTORAK Rush posjećuje krhka 75-godišnjaki­nja koja traži pravdu za preminulog sina, žrtvu napada na gayeve 1964. Kako se njezin život bliži kraju, tako vjeruje da policija nikad nije agresivno krenula u potragu za ubojicom zato što se ona stidjela sinova načina života i zbog društvenih predrasuda.

SRIJEDA Kad tim dobije kriptirani telefonski poziv od anonimnog muškarca koji tvrdi da je ubio baku 1989. i zakopao je u podrum kuće u kojoj je tada živio, otvaraju slučaj. Nakon što Rush i tim pronađu tijelo i otkriju pozivatelj­a, ona ga nagovara da otkrije zašto je iznenada sad priznao ubojstvo.

ČETVRTAK Bivši sveučilišn­i profesor zamoli Rush da ponovno otvori slučaj ubojstva. Njegova je karijera okončana kad je postao prvoosumnj­ičen za nasilno ubojstvo studentice. PETAK Rush se suoči s najstariji­m slučajem ubojstva dosad kad Sarah Tucker, 40-godišnja unuka Sadie Douglas, crnkinje ubijene 1939., predoči pisma koja je Sadie pisala Sarahinoj majci u kojima spominje mljekara.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia