24sata - Cafe 24

DAN-DANAS KAD SE SJETIMO TEENSA MAMA MI KAŽE DA SAM JOJ TADA ODUZEO DESET GODINA ŽIVOTA. TO JE RAZDOBLJE NEPONOVLJI­VO

-

kad je pravi mali vragolan, samo po svom i sve samo kontra, ali jako uživamo s njim i u njegovu odrastanju. Barbaru sam upoznao na jednom od nastupa gdje je ona sa svojom skupinom plesala salsu u našoj pauzi. Bila je to ljubav na prvi pogled. Inače smo totalna suprotnost. Njoj mora biti sve po špagi i sve mora biti unaprijed

Ona mi je najveća podrška, ali i kritičar. U većini slučajeva je i u pravu. Istina je da me baš ona potaknula da počnem sam pisati, tako da sam se tek u 35-oj odlučio za taj korak. Dobio sam motivaciju i inspiracij­u za dalje. Singl ‘Sad kad nema te’ napisao sam s gitaristom benda Damjanom Brnićem, koji je ujedno i autor zadnje pjesme ‘Dur ili mol’, a singl ‘Doza’ moje je samostalno djelo. Sami aranžiramo pjesme, na čelu s gitaristom Damjanom u njegovu studiju. I ono što je najbitnije za bend je da svi iz benda sudjeluju u stvaranju i snimanju jer želimo svoj zvuk.

Biste li što u vašoj glazbenoj karijeri? Je li teže uspjeti na estradi devedeseti­h ili sad?

Ne bih mijenjao ništa u svojoj glazbenoj karijeri. Mislim da sve što sam prošao, pa i ono pozitivno, a i negativno, ima svoju vrijednost. Na primjer, negativne stvari te nauče kako sljedeći put nećeš postupati ili učiniti neku pogrešku, tu se gradi iskustvo, a ono što je najvažnije, većina stvari bila je ipak pozitivna.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia