24sata - Cafe 24

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA

I svađa neki veza, prekida Nakon burnih pa su mnogi vratili su se bivšima, poznati parovi u stabilnim brakovima od njih danas

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

Povratak starim ljubavima je u modi. Cinici će reći da su za sve krivi korona i lockdown, nedostatak društvenog života i nemogućnos­t upoznavanj­a novih ljudi.

Sve je počelo s Benom Affleckom (48) i Jennifer Lopez (51). Glumac i dvostruki oskarovac vratio se pjevačici nakon 17 godina od prekida. Ljubili su se u restoranu u Malibuu, a s njima na večeri bila su i njezina djeca. Ben i Jennifer bili su zaručeni prije 17 godina, a ove godine u travnju opet su se počeli viđati. Nekad popularni par prozvali su Bennifer, a trebali su se i vjenčati. Jennifer i sad već bivši Alex Rodriguez prekinuli su u travnju, a nakon što su obavijesti­li javnost kako nije kriva “treća osoba”, svatko se vratio bivšim ljubavima. Rodriguez se opet druži s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis.

Ovih dana saznalo se i da je Angelina Jolie (46) prošli petak navečer posjetila prvog supruga, glumca Jonnyja Leeja Millera (48), u njegovu stanu u Brooklynu. Donijela mu je bocu skupocjeno­g vina i večer su proveli zajedno. Ovih dana navodno ga je opet posjetila. U utorak navečer sa sobom je povela najstarije­g sina Paxa.

Angelina se udala za Millera 1996., kad je imala samo 21 godinu. Upoznali su se nedugo prije toga na filmskom setu “Hakera” u kojem su zajedno glumili. Da mu dokaže koliko ga voli, nosila je majicu na kojoj je vlastitom krvlju ispisala njegovo ime. Vjenčali su se šest mjeseci kasnije, ali nakon 18 mjeseci su najavili razvod koji su okončali 1999.

Turbulentn­u vezu i brak imaju i bivša misica Andreja Ćupor i bivši nogometaš Ognjen Vukojević. On je nedavno prijavljen zbog nasilja u obitelji, ali ona nije željela svjedočiti protiv njega. Vezu su počeli 2008. a prekinuli su 2010.

kad se ona vratila iz Ukrajine gdje je živjela s Ognjenom. U ljeto 2016. obnovili su vezu i vjenčali se te dobili sina Luku.

Mirela Forić i bivši reprezenta­tivac Dario Srna prekinuli su 2006. jer je on, umjesto u karanteni zbog utakmice, izašao u provod s Ivicom Olićem i Boškom Balabanom. Pomirili su se 2007., pa vjenčali i danas su roditelji dvoje djece. Jedan od najstabiln­ijih brakova među poznatim osobama imaju Anica Martinović i Robert Kovač. Ali u mladosti nije bilo tako. Upoznali su se u Berlinu kao tinejdžeri jer su tamo radili njihovi roditelji. Prohodali su, ali kako je kasnije rekla Anica - bili su premladi da bi veza bila ozbiljna. On je puno trenirao i putovao, a Anica je 1995. postala Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta.

Kad ju je vidio u novinama, tad već hrvatski reprezenta­tivac opet je kontaktira­o bivšu djevojku, iako je već bio u braku s nekom Njemicom, a i Anica je bila u vezi. No sve su to prekinuli da bi mogli biti opet zajedno. U braku su od 2001. godine i imaju troje djece.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ANGELINA I JONNY Glumci su bili u braku samo 18 mjeseci, vjenčali su se davne 1996., a razvod okončali 1999.
ANGELINA I JONNY Glumci su bili u braku samo 18 mjeseci, vjenčali su se davne 1996., a razvod okončali 1999.
 ??  ??
 ??  ?? ANDREA ĆUPOR I OGNJEN VUKOJEVIĆ Već 13 godina su u turbulentn­oj vezi i braku
Hodali su kao tinejdžeri, razišli se pa se opet sastali
DARIO SRNA I MIRELA FORETIĆ Prekinuli su 2006. pomirili se 2007. i danas su u sretnom
braku i imaju dvoje djece
ANDREA ĆUPOR I OGNJEN VUKOJEVIĆ Već 13 godina su u turbulentn­oj vezi i braku Hodali su kao tinejdžeri, razišli se pa se opet sastali DARIO SRNA I MIRELA FORETIĆ Prekinuli su 2006. pomirili se 2007. i danas su u sretnom braku i imaju dvoje djece
 ??  ??
 ??  ?? ANICA I ROBERT KOVAČ
ANICA I ROBERT KOVAČ
 ??  ??
 ??  ?? J.LO I BEN AFFLECK Razišli su se uoči vjenčanja 2004., a sad
su obnovili vezu i viđeni su zajedno u restoranu s djecom
J.LO I BEN AFFLECK Razišli su se uoči vjenčanja 2004., a sad su obnovili vezu i viđeni su zajedno u restoranu s djecom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia