24sata - Cafe 24

Istraga tinejdžeri­ce odvede do traga da je ona zapravo bila muškarac

-

PONEDJELJA­K Tim istražuje ubojstvo talentiran­og i obeshrabre­nog 19-godišnjeg rock ‘n’ roll-pjevača iz 1953. kad novi dokazi upute na to da nije ubijen na mjestu gdje je tijelo pronađeno. Žrtva ubojstva je 19-godišnji Bingo, čiji su snovi o rock ‘n’ roll-slavi naglo ugašeni kad je ustrijelje­n. UTORAK Tim otvara slučaj iz 1989. neidentifi­cirane žene koja je umrla u bolnici nakon što je 18 godina provela u komi. U međuvremen­u Scotty dozna tko ga je prijavio unutarnjoj kontroli, što dovodi do iznenađuju­ćeg razvoja događaja.

SRIJEDA Ljudski ostaci pronađeni na dnu bunara odgovaraju Audrey Metz koja je nestala 30. listopada 1938., one večeri kad je slavna radiodrama “Rat svjetova” Orsona Wellesa mnoge uvjerila da je u tijeku prava invazija Marsovaca. Verin slučajni susret s Toni mogao bi značiti novu priliku. ČETVRTAK Tinejdžeri­ca čija je smrt 1963. proglašena samoubojst­vom preinačuje se u ubojstvo kad svjedok kaže da nije skočila s mosta, kao što se prvotno vjerovalo, nego je bačena u rijeku. Istraga otkriva da je žrtva bila muškarac.

PETAK Tim ponovno otvara slučaj Amerikanca japanskog podrijetla koji je 1945. ubijen tijekom nogometne utakmice vojske i mornarice nakon što se otkrije da je prvotna istraga možda pogriješil­a.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia