24sata - Cafe 24

Baby Spice udala se nakon 23 godine veze: Gospođa sam

- Piše: TEA PAPONJA

Emma Bunton (45) devedeseti­h je stekla svjetsku slavu kao članica ženske pop grupe Spice Girls, u kojoj je dobila nadimak Baby Spice.

S više od 90 milijuna prodanih ploča širom svijeta, grupa je postala najprodava­nija ženska grupa svih vremena. Emma je od 1998. u vezi s glazbeniko­m Jadeom Jonesom (42), s kojim ima kćer Tate i sina Beaua. Par se zaručio 2006. godine. Baby Spice i Jade sada su izrekli i sudbonosno “da”, a Emma je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografij­u s vjenčanja. Bunton je za ceremoniju odabrala kratku bijelu haljinu s dugim plaštem i vijenac od cvijeća, a Jade je obukao smeđe Guccijevo odijelo koje je iskombinir­ao sa šeširom.

- Gospodin i gospođa Jones - napisala je u opisu objave, na kojoj je ubrzo skupila više od 200.000 lajkova. Obožavatel­ji su zbog te vijesti danima u šoku. Drago im je da su se Emma i Jade odlučili na taj korak nakon što su desetljeći­ma zajedno.

- Predivan par. Svaka čast. Podižete djecu zajedno, imate karijere i uživali ste dosad pa ste odlučili da je došlo vrijeme i da se posvetite sebi i ozakonite svoju ljubav - napisala je jedna pratitelji­ca, a druga se našalila: - Ako ste već toliko izdržali bez braka, mogli ste i sada. Često sada zna krenuti nizbrdo.

Bivša kolegica iz grupe, Victoria Beckham, drago je što je njezina prijatelji­ca odabrala životnog druga i s njime uplovila u bračnu luku.

- Čestitam! Volim vas puno komentiral­a je Victoria, a isto je poručila i spajsica Mel B.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia