24sata - Cafe 24

VIKEND UZ ORIĐ

-

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA ponovno diže svoj sadržaj na viši nivo i publici nudi ono što traže. Krenuli smo s novom sezonom serijala ‘Zvijezde vrište’, a epizoda u kojoj je Nives Celzijus razbila auto, u 24 sata pregledana je više od 100.000 puta. Uskoro kreće nova sezona Kerekesh showa, a spremamo i novu sezonu ‘Poligrafa’ u kojem će hrvatske zvijezde ponovno otkriti sve tajne.

A sada smo vam pripremili još nešto novo. Svake nedjelje na YouTube kanalu 24sata, gledatelji će moći pratiti cijele sezone pojedinih serijala objedinjen­e u jedan live prijenos. Moći ćete uživati u Kerekesh showu, 24 pitanja s domaćim, ali i regionalni­m zvijezdama te inspirativ­nim pričama i reakcijama poznatih na njihove uspješnice. Gledatelji su se već na našem kanalu mogli prisjetiti prve sezone ‘Eksperimen­ta’ s Milom Elegović i Reneom Bitorajcem. U sat vremena programa, mogli su gledati deset epizoda prve sezone te najzabavni­je scene sa snimanja ovoga serijala. Stoga, za opuštanje nedjeljom, uključite se na YouTube kanal 24sata i uživajte u najboljem video sadržaju u regiji. A uz YouTube kanal 24sata, naše Facebook, TikTok i Instagram profile, u sadržaju 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE možete uživati na stranici Videoteke 24sata.

Videoteka 24sata mjesto s više od 1300 videa 24sata, JoomBoosa i Miss7 - sve na jednom mjestu! Najbolji video sadržaj u regiji razvrstan je po playli

stama tako da svatko može pronaći ono što ga zanima i uživati u punoj kvaliteti videa. Na Videoteci 24sata, možete pronaći i najgledani­ju teen seriju u regiji čija je nova sezona upravo startala - Teini dnevnici.

Teini dnevnici prije nekoliko su mjeseci na prestižnom međunarodn­om natjecanju native oglašavanj­a - Native Advertisin­g Awards - osvojili čak dvije važne nagrade. Zlato u kategoriji ‘Najbolje korištenje AFP web TV-a’ te broncu u kategoriji ‘Najbolje korištenje YouTubea’.

Prva sezona Teinih dnevnika s ukupno osam epizoda dosad je skupila više od 7,3 milijuna pregleda. Najgledani­ju epizodu prve sezone pogledalo je više od 441.000 genzeovaca - dok je istovremen­o najgledani­ju emisiju na domaćoj televiziji pogledalo čak

61% manje mladih. Podaci

su to Nielsena i YouTube Analyticsa iz rujna 2020. godine.

Stoga, uključite se na YouTube kanal 24sata i uživajte u maratonima omiljenih serijala, a na Videoteci 24sata uživajte na jednom mjestu u najboljem video sadržaju u regiji.

 ??  ?? Lidija Bačić se također vratila u ‘Zvijezde vrište’ i ‘sukobila’ s Janom Kerekešom
Lidija Bačić se također vratila u ‘Zvijezde vrište’ i ‘sukobila’ s Janom Kerekešom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia