24sata - Cafe 24

Nisu prešli granicu: Laž je da Jennifer i David sad ljubuju

- Piše: PETRA ANIĆ BOŽIĆ

Nakon što su zvijezde kultne serije “Prijatelji”, Jennifer Aniston (52) i David Schwimmer (54), javno priznali da su nekoć postojale iskre među njima, “procurila” je informacij­a da su sada dali šansu ljubavi. Schwimmero­v glasnogovo­rnik ubrzo je prekinuo glasine, kazavši da su “lažne”, čime je isključeno nagađanje da bi njih dvoje zaista mogli biti par u stvarnom životu. Tijekom ponovnog okupljanja ove godine Schwimmer je rekao voditelju Jamesu Cordenu (42) u lipnju da su postojale simpatije.

- Veza nije bila moguća jer je jedno od nas uvijek bilo zauzeto i nikad nismo prešli tu granicu - rekao je David. Dodao je kako je svima na setu bilo jasno da između njih postoji jaka privlačnos­t. Tada su svu strast prenijeli u vezu svojih likova Rachel i Rossa. Američka humoristič­na serija, čiji su autori David Crane i Marta Kauffman, originalno se emitirala na NBC-ju od 22. rujna 1994. do 6. svibnja 2004. avid je od 2010. do 2017. bio u braku sa Zoe Buckman, s kojom ima kćer Cleo. Jennifer je od 2000. do 2005. bila udana za Brada Pitta (57), a u braku s kolegom Justinom Therouxom (50) bila je od 2015. do 2017. Aniston je prije tri godine rekla kako joj nije žao što se nije ostvarila kao majka.

- Ne osjećam prazninu. Moji brakovi bili su i više no uspješni, a kad su okončani, to je bio izbor koji smo donijeli jer smo željeli biti sretni. Živimo u društvu koje ženama šalje poruku: do ove godine moraš se udati; do ove moraš roditi djecu. To je kalup koji pokušavamo slomiti - rekla je glumica.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia