24sata - Cafe 24

Indiana Jones oporavlja se na Jadranu koji ga je oduševio

PREUZEO JE KORMILO DOK SU ISTRAŽIVAL­I OKO STAROGA GRADA

-

Holivudski glumac Harrison Ford

(79) ozlijedio se na snimanju novog nastavka “Indiane Jonesa” pa se sa suprugom Calistom Flockhart (56) i sinom Liamom (20) odlučio oporaviti u Dubrovniku. Posjetili su nezaobilaz­ne Zidine, a kad su se umorili, Forda su u vili, gdje su odsjeli, redovito i masirali ozlijeđeno rame. Zaplovio je i Jadranskim morem u replici dubrovačke karake s kapetanom Franom Radoševiće­m, koji nam je rekao da Ford s obitelji ostaje u Hrvatskoj do četvrtka.

- Preuzeo je kormilo u jednom trenutku, vrlo jednostavn­i ljudi. Nadam se da im je bilo dobro - kaže Frane.

Burak Özçivit (36) po svakoj je epizodi serije “Osman” dobio 46.000 eura. Gledatelji u čijim se zemljama emitira povijesni spektakl kažu da je jednako dobar kao i Bali-beg u “Sulejmanu veličanstv­enom”.

Takav uspjeh nije dobro sjeo kolegama, turskim glumačkim zvijezdama. Honorarom za “Osmana” pretekao je i dosad najplaćeni­jega turskoga glumca Özcana Deniza (49), koji je zarađivao 30.000 eura po epizodi. Odnosi kolega prema Buraku puni su zlobe. Posebno se to odnosi na Neslihan Atagül (28), koja ga je ogovarala još dok je snimao seriju. Ipak, pokazalo se, uvijek vrijedi ona “Tko se zadnji smije, najslađe se smije”. Neslihan smo nedavno gledali u seriji “Ambasadoro­va kći”. Nakon nekoliko epizoda izašla je iz serije zbog, objasnila je nedavno, zdravstven­ih problema. Burak je još 2019. rekao da Neslihan u ugovoru stoji da će igrati tek nekoliko epizoda. Javno ju je razotkrio jer je glumica o njemu širila tračeve nakon što je odgledala trailere “Osmana”. - Burak možda ima stav i držanje turskog osvajača, ali kad progovori, sve padne u vodu. Nema autoritet. Kad pusti glasić, to je kao povjetarac. Teško će gledatelji povjerovat­i da bi netko takav vodio tursku vojsku u osvajačkim pohodima

- rekla je tad

Neslihan.

Traileri su podijelili javnost i kolege.

Neki su tvrdili da Burak nije dorastao ulozi osvajača, a drugi da nijedan drugi glumac ne bi tako dobro odigrao proslavlje­nog ratnika.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia