24sata - Cafe 24

Reperica Cardi B rodila pa pozirala u Louis Vuitton dekici

- Piše: PETRA ANIĆ-BOŽIĆ

Ekscentrič­na reperica Cardi B (28) i reper Offset (29) objavili su na Instagramu idiličnu fotografij­u sa svojim novorođeni­m sinom, kojeg je Cardi rodila 4.rujna. Na fotografij­i je reperica u bolničkom krevetu prekrivena Louis Vuitton dekom, a par zaljubljen­o gleda u sinčića. Ime djeteta nisu otkrili, a Cardi je u opis fotografij­e samo stavila datum i emotikon plavog srca. Cardi je trudnoću objavila u lipnju, a njezini obožavatel­ji odmah su uspjeli izračunati da je reperica već u šestom mjesecu trudnoće. - Postoji nešto čarobno oko trudnoće, imam osjećaj da započinjem novom poglavlje života - rekla je ranije u intervjuu za američki People.

Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji u rujnu 2017. godine, a

Cardi je nakon Offsetove nevjere predala papire za razvod braka prošle godine. Ipak se predomisli­la, a nakon toga je ostala trudna s njihovim drugim djetetom. Repericu trudnoća ne sprječava da i dalje snima pjesme, spotove ali i provokativ­ne fotografij­e za društvene mreže. Poznata je i po specifično­m stilu, dijamantim­a i dugim noktima, a često skupe krpice i modne dodatke kupuje svojoj trogodišnj­oj kćeri.

U razgovoru s Mariah Carey početkom godine otkrila je da je sve nesigurnos­ti u mladosti riješila operacijom grudi.

- Kada sam imala 18 godina, bila sam plesačica i imala sam dovoljno novaca za operaciju grudi. S 20 godina operirala sam i stražnjicu jer je to tada bilo popularno i traženo. Samo sam se željela uklopiti - otkrila je tada Cardi B.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia