24sata - Cafe 24

Grillo i Butler u utrci do smrti

Kad se na setu nađu

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

triler “Iza rešetaka”

Priča prati lukavog prevaranta koji bježi od plaćenog ubojice.

Smišlja shemu kako se sakriti u policijsko­j postaji u malom gradu - ali kad se ubojica pojavi na stanici, nesretni policijski novaci nađu se, ni krivi ni dužni na nišanu…

“Copshop” je film čija je radnja smještena u policijsku postaju koja postaje nevjerojat­no poprište borbe između Butlerovog profesiona­lnog ubojice, pametne policajke novakinje i dvostrukog prevaranta kojeg glumi Grillo, koji traži utočište iza rešetaka jer se nema gdje sakriti.

Američki akcijski triler koji je režirao Joe Carnahan, a prema priči McLeoda i Marka Williamsa napisali su Kurt McLeod i Carnahan. Film u kojem glume Gerard Butler , Frank Grillo sniman je prošle godine. Snimanje se odvijalo u Georgiji i Novom Meksiku od listopada do studenog 2020.

“Iza rešetaka” je upravo vrsta filma koju publika i očekuje kad vidi imena koja su udružila snage na ovom filmu. Gerard Butler i Frank Grillo glume, a Joe Carnahan režira. Ovaj trojac doista nije poznat po obiteljski­m, art filmovima ili dramama. Stoga je film prepun akcije - pucnjave i jurnjave.

Glumačka postava nije se znala sve do jeseni 2020. kad se fim i počeo snimati. Osim glavnih likova koje tumače Gerard Butler i Frank Grillo, tu su Alexis Louder, Toby Huss, Chad L. Coleman, Ryan O’Nan, Jose Pablo Cantillo, Robert Walker-Branchaud, Kaiwi Lyman, Christophe­r Michael Holley, Marshall Cook i Tracey Bonner . A budući da je riječ o filmu s Frankom Grillom, logično je da se režiranja ovog akcijskog trilera prihvatio upravo Joe Carnahan. Njih dvojica imaju zajedničku producents­ku tvrtku WarParty, a već su ove godine zajedno dovršili film “Boss Level” za Hulu, u kojem je igrao Mel Gibson, a ocjene gledatelja i kritike su bile sasvim solidne.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia